Et annerledes nettmagasin
Friday June 22nd 2018

BLIR VÅR NYE POLITIDIREKTØR EN GOD MOR?

Min forbauselse over et manglende samfunnsengasjement blant folk jeg kjenner som lese- og skrivekyndige, også blant mine nære og fjernere venner, vil ingen ende ta. Vi som skriver i denne nettavisen får stadig tilsendt hyggelige e-poster, så det er tydelig at vi har mange meningsfeller. Vi vet også at vi har mange lesere som hater det meste av alt vi skriver, blant annet fordi vi ikke ligner på de riksdekkende papiravisene som enten er totalt preget av sine venstrevridde redaktører og journalister, eller som er som den populistiske Aftenposten, som for det første forsøker å være balansekunstner og noe for enhver smak, og som for det andre bestreber seg på å være politisk korrekt. Eksempel:

 

Vår sittende regjering har utnevnt en ny politidirektør som har tøyet sine homofile rettigheter til bristepunktet. Denne provokasjonen mot det norske folk ser ut til å forbigå i en slags undrende og redselsslagen stillhet. Man husker bildene fra Karl Johan i 1940, da tyskerne inntok Oslo mens en måpende befolkning beskuet innmarsjen fra fortauskantene. I dag opplever vi igjen en måpende befolkning som undrende og redselsslagen ser ut i luften og spør: Blir vår nye politidirektør en god mor mon tro?

 

Min bekymring er at våre blygrå massemedier på et vis virker knugende på den frie debatt. Vettuge folk tør rett og slett ikke å gi offentlig uttrykk for hva de mener. Den øredøvende tausheten vedrørende utnevnelsen av politidirektøren er ett eksempel. Et annet ferskt eksempel gjelder nordmenns holdning til innvandring og ”multikulturell” integrering. Nå har 53 % av den norske befolkningen gitt uttrykk for at nok er nok, og at vi må avslutte forsøket på å gi bort landet vårt til fremmede. Og i klartekst betyr fremmede i denne sammenheng mennesker som følger Koranens bud om å ikke la seg assimilere i urbefolkningen, som er oss. Mens jeg tror at det er langt over 80 % av etniske nordmenn som mener dette (ikke kun 53 %), mener  venstrevridde politikere, redaktører og journalister at grunnen til denne holdningen er at nordmenn flest ikke har skjønt problemstillingen. For en frekkhet! For noe tøv! Det er nemlig nordmenn flest som har skjønt hvor galt det bærer av sted, og det er rett og slett modig av 53 % av oss å stå opp for det vi mener. La det bli en inspirasjon for de resterende 30 % eller så, som enda ikke har våget å komme på banen. Et godt råd til politikerne: Ikke forsøk å feie nordmenns meninger om innvandringspolitikken under teppet. Dersom det gjøres, vil vi en dag få de samme tilstander i vårt land som man i dag har i Libya og Syria. Demografi består av 90 % tørt krutt og 10 % naturlig utvikling.

 

Men tilbake til Aftenposten, den mest blytunge av dem alle. På et vis demonstreres avisens salgssuksess av de kiloene med annonser som hver morgen finner veien direkte fra min postkasse til søppelkassen. Vi har lenge beskrevet forfallet i Aftenposten, som er imot at Norge kjøper amerikanske kampfly, som har valgt å støtte terroristorganisasjonen Hamas fremfor den demokratiske staten Israel, som hyller den nye ekteskapsloven med alle dens groteske følger, som sverger til utviklingen mot det ”multikulturelle” samfunn, som er ambivalent i forholdet til spionen Arne Treholt, som terper på kvinnesak, barnehaveplasser, kjønnskvotering, farsrollen og pappapermisjoner i blytunge daglige doser (er det flere enn meg som er luta lei av dette elendige maset?), som eksponerer alle som fornekter åpenbare forskjeller mellom menn og kvinner, som er fullstendig religiøs i forholdet til menneskehetens CO2-utslipp, ja, som etter hvert i alle viktige forhold tar vasne kontrære standpunkter som er på kollisjonskurs med vanlige menneskers sunne instinkter. Selv holdningene til Kongehuset er for nedadgående. I Aftenposten for 7. juli etterlyser eksempelvis admiral Kjell A. Prytz en anstendig dekning i avisen av HM Dronningens fødselsdag og Kongefamiliens kysttokt med Kongeskipet til Rogaland, Agder-fylkene og Vestfold. Admiralen undrer seg over om Aftenposten har lagt seg på en slags demonstrasjonslinje mot kongehuset, som et massivt flertall av det norske folk elsker. Vel, vel, vel – i den grad har folk flest etter hvert blitt hjernevasket av de blygrå massemediene at det å argumentere mot dem faktisk ikke bare blir beskrevet av dem selv som reaksjonært og erkekonservativt, hvilket er en virkningsfull reaksjon, men oppfattet slik av lesere som gjennom års indoktrinering har mistet sin kritiske sans: Folk flest husker nemlig vagt at Aftenposten for ganske lenge siden var en solid plattform for egne meninger. Nå klamrer de seg til myten om at det fremdeles er slik. Avisens sjefsredaktør Hilde Haugsgjerd (tidligere AKP-ml) kan glede seg stort over at forfallet gir høye salgstall.

 

I dag, den 8. juli, kom den tragiske meldingen om at redaktør Olav Versto omkom i det som ser ut til å være en båtulykke i Farsund. I den forbindelse skal nevnes at side 2 og side 3 i VG har seilt opp som de beste sidene i våre riksdekkende aviser. Måtte det fortsette slik.

 

Til alle som tør løfte hodet: Les artikkelen ”UTNEVNELSEN AV NY POLITIDIREKTØR” i denne nettavisen en gang til og se den i sammenheng med foranstående. Ingressen til artikkelen lød slik:  

 

Vår nye politidirektør Øystein Mæland (AP) ble utnevnt i statsråd fredag 27. mai 2011. Han har vært AUF-leder og statssekretær i justisdepartementet. Det finnes trolig ingen erfaren politiembetsmann fra sosialistpartiene som er skikket til stillingen. Den nye politisk oppnevnte politidirektøren er gift med en mann. De har en surrogatsønn på et halvt år og får en ny surrogatsønn i oktober. To kvinner i California har leiet bort sine livmorer til prosjektet. Det at Regjeringen og Stortinget påtvang det norske folk den nye ekteskapsloven uten folkeavstemning var en provokasjon mot velgerne. Utnevnelsen av Øystein Mæland til politidirektør er kronen på verket. 

 

Av Steinar R. Paulsen

Leave a Comment

More from category

SLEKTSFORSKNING I SURROGATIALDEREN
SLEKTSFORSKNING I SURROGATIALDEREN

Dataalderen har gjort slektsforskning til en populær folkehobby. TV-programmet “Hvem tror du at du er?” har [Read More]

ØNSKER IKKE KRITIKK
ØNSKER IKKE KRITIKK

– Vi ønsker ikke partipolitisk krangel, sier Trond Henry Blattmann til NRK.no på spørsmål om hvilke [Read More]

VÅRE FOLKEVALTE REPRESENTERER STORT SETT SEG SELV
VÅRE FOLKEVALTE REPRESENTERER STORT SETT SEG SELV

Norsk innvandringspolitikk har ikke noe med den 22. juli 2011 å gjøre, selv om førstnevnte nok har hatt en viss [Read More]

SPENNENDE TIDER
SPENNENDE TIDER

 I den nasjonale tåkeheimen 22/7 brakte oss inn i, makter vi nesten ikke å glede oss over at SV holder seg nær [Read More]

ORGASME HVERT 5. SEKUND?
ORGASME HVERT 5. SEKUND?

Bare finalene gjenstår i årets Wimbledon-turnering i tennis. Det er langt over vår fatteevne at noen i det hele tatt [Read More]

KAN FILOSOFENE HJELPE POLITIKERNE?
KAN FILOSOFENE HJELPE POLITIKERNE?

Politisk tekning er for tiden statisk, rituell og lite spennende.  Folket har mistet troen på politikere og har [Read More]

MANDAG MORRA BLUES
MANDAG MORRA BLUES

Man våkner uthvilt og klar til å ta fatt på en ny uke. Under morgenkaffen åpnes avisene og vips, så får man [Read More]

Insider

Archives