Et annerledes nettmagasin
Friday June 22nd 2018

VÅRE FOLKEVALTE REPRESENTERER STORT SETT SEG SELV

Norsk innvandringspolitikk har ikke noe med den 22. juli 2011 å gjøre, selv om førstnevnte nok har hatt en viss utløsningskraft for sistnevnte. Det partiet som bærer hovedansvaret for innvandringskatastrofen er Arbeiderpartiets tillitsmenn og folkevalgte. Med unntagelse av Fremskrittspartiet, dets tillitsmenn og folkevalgte, kan alle de andre partiene, deres tillitsmenn og folkevalgte, karakteriseres som medskyldige. Ingen av disse skyldige og medskyldige representerer de nordmenn som har valgt dem. De representerer utelukkende seg selv. Det er mulig at noen av dem tror at Norge blir et bedre land dersom vi slipper inn et hav av fremmedkulturelle som hverken kan eller vil la seg assimilere i den norske befolkningen. Sannheten er at vi importerer kaos.

Under den muslimske fastemåneden Ramadan, skulle jeg bytte pass på Politihuset, som ligger i bydelen Grønland i Oslo. Jeg tok en drosje til Politihuset sent på dagen, fikk ordnet passet og spaserte tilbake til den derværende T-banestasjon. I 10 – 15 minutter banet jeg meg vei gjennom et hav av menn i muslimske gevanter som gledet seg til dagens første måltid, og fikk en forstemmende følelse av å være i Mogadishu.

Aftenposten er i dag på mange måter en kampanjeavis. I Aftenpostens hovedstadsvedlegg Aften for 13. desember, beskrev journalist Wasim K. Riaz litt av fremmedmiljøet i Tigerstaden. I bydelen Grønland kan man oppleve at det står 200 personer i kø foran Fattighuset. Flere institusjoner for blant andre rusavhengige er lokalisert i denne fremmedkulturelle bydelen. I vinter åpner et nytt boligtilbud for hjemløse østafrikanere i Grønlandsleiret, 50 meter fra Fattighuset.

På Tøyen, skriver Wasim K. Riaz, er det flere hundre kommunale boliger og en skole der man knapt ser et hvitt ansikt (hvis man ser bort fra lærerne). En av de kommunale boligblokkene på Tøyen ble for noen år siden karakterisert som Oslos verste boligblokk, og Aften har dokumentert at det ligger blod og sprøyter i flere av kommunens blokker i området.

En kartlegging i Aften i fjor, står det å lese i Wasim K. Riaz’ artikkel, viste at kommunens asylmottak, over 90 prosent av de kommunale boligene, samtlige voksenopplæringstilbud for innvandrere og 31 av 36 mottaksklasser for nyankomne fremmedkulturelle skoleelever ligger i de østlige bydelene i Oslo.

Det er overveiende sannsynlig at et massivt flertall av oss nordmenn ikke ønsker at fremmedkulturelle skal oversvømme Norge. Våre folkevalgte beskriver den overhåndtagende innvandringen som et fenomen som de ikke kan gjøre noe med, og som noe vi alle bør gjøre det beste ut av. Dette er naturligvis det rene tøv. Stortingsflertallet, anført av Arbeiderpartiet, har i årtier holdt slusene åpne for alle typer innvandrere: Og det sluses inn et forskrekkelig antall fremmedkulturelle hver bidige dag. Dette er stikk i strid med hva Ola og Kari ønsker seg. Og det er i innvandringspolitikken som i andre essensielle spørsmål (som den nye ekteskapsloven, tilknytningen til EU/EØS m.m.): De folkevalgte representerer ikke lenger velgerne. De representerer utelukkende seg selv. De er rett og slett ikke til å stole på.

I denne nettavisen har jeg tidligere skrevet at om noen år kan korset komme til å bli fjernet fra det norske flagget for ikke å virke støtende på muslimene (og kanskje for samtidig å glede Human-Etisk Forbund, Hedningsamfunnet og likesinnede).  For noe sludder sier politikerne: I Norge gjelder norske lover, norsk kultur og norsk skikk og bruk. Slik burde det være, men også her farer politikerne med bevisst løgn. Vi så det nylig demonstrert i Drammen, landets beste by for innvandrere, der den tradisjonelle julefeiringen for barn ble lagt i nøytralt sideleie for å tekkes muslimene. Og det blir stadig mer av det. Bilder av smågriser på sykehusene og i barnehavene blir borte. Flere hevder at nordmenn på fest bør unnlate å drikke alkohol for ikke å støte tilstedeværende cola-drikkende muslimer. Fintfølende muslimer må i det hele tatt ikke støtes! Dessuten vil det helt sikkert bli slik at det å ytre avsky mot henteekteskap, kjønnslemlestelse av småpiker, æresdrap, martyrdød, barbariske avstraffelsesmetoder (sharia), kvinneundertrykkende klesplagg og lignende ikke-religiøse uskikker i islam, vil bli politisk ukorrekt og sidestilt med medlemskap i Ku Klux Klan.

Men tilbake til journalist Wasim K. Riaz i Aften. Etter å ha beskrevet de begredelige tilstandene på Grønland, tar han til orde for å gjøre hele Oslo til et eneste stort mottak for fremmedkulturelle. Og han vil begynne med nyetableringene i villastrøkene på Voksenkollen.

Mange norske politikere som er varme støttespillere for den fremmedkulturelle innvandringen, er også sterke støttespillere for at palestinerne skal få sin egen stat. Kunne de samme politikerne tenke seg å reservere Telemark og Vestfold for nordmenn mon tro? Svaret er selvsagt et stupid og rungende nei. Så derfor: Idet jeg ønsker mine voksne lesere en riktig God Jul og et Godt Nytt År, ønsker jeg samtidig våre barn, barnebarn og oldebarn lykke til i det samfunnet vi er i ferd med å skape for dem!         

STEINAR R. PAULSEN

 

2 Comments for “VÅRE FOLKEVALTE REPRESENTERER STORT SETT SEG SELV”

  • HK says:

    For en gangs skyld kommer det en god ide fra en journalist i Aftenposten. Det er klart at så lenge det meste av det negative som er forbundet med den fremmedkulturelle innvandringen er lagt til østkanten av Oslo, slipper de fleste norske i middelklassen å forholde seg til problemene. Flere mottak og kommunale leiligheter forbeholdt våre nye landsmenn på vestkanten, f.eks. Ullevål Haveby og strøkene rundt NRK, og flere fremmedkulturelle elever på skolene i vest, ville kanskje bidra til at noen flere fikk øynene opp. Den fremmedkulturelle innvandringen sies jo å være en berikelse, så det er ingen grunn til at den skal forbeholdes østkanten.

  • Kjell says:

    Det riktigste er vel å si våre partivalgte. Disse politikerne er som kjent livredde for folkeavstemninger. Bryr du deg om vanlige folk, så er du populist. Og media er maktas lakeier ser det ut til. ( Som under jernteppe).


Leave a Comment

More from category

SLEKTSFORSKNING I SURROGATIALDEREN
SLEKTSFORSKNING I SURROGATIALDEREN

Dataalderen har gjort slektsforskning til en populær folkehobby. TV-programmet “Hvem tror du at du er?” har [Read More]

ØNSKER IKKE KRITIKK
ØNSKER IKKE KRITIKK

– Vi ønsker ikke partipolitisk krangel, sier Trond Henry Blattmann til NRK.no på spørsmål om hvilke [Read More]

SPENNENDE TIDER
SPENNENDE TIDER

 I den nasjonale tåkeheimen 22/7 brakte oss inn i, makter vi nesten ikke å glede oss over at SV holder seg nær [Read More]

BLIR VÅR NYE POLITIDIREKTØR EN GOD MOR?
BLIR VÅR NYE POLITIDIREKTØR EN GOD MOR?

Min forbauselse over et manglende samfunnsengasjement blant folk jeg kjenner som lese- og skrivekyndige, også blant [Read More]

ORGASME HVERT 5. SEKUND?
ORGASME HVERT 5. SEKUND?

Bare finalene gjenstår i årets Wimbledon-turnering i tennis. Det er langt over vår fatteevne at noen i det hele tatt [Read More]

KAN FILOSOFENE HJELPE POLITIKERNE?
KAN FILOSOFENE HJELPE POLITIKERNE?

Politisk tekning er for tiden statisk, rituell og lite spennende.  Folket har mistet troen på politikere og har [Read More]

MANDAG MORRA BLUES
MANDAG MORRA BLUES

Man våkner uthvilt og klar til å ta fatt på en ny uke. Under morgenkaffen åpnes avisene og vips, så får man [Read More]

Insider

Archives