Et annerledes nettmagasin
Friday June 22nd 2018

INGEN FORSTÅR BREIVIK BEDRE ENN DE GAMLE AKP’ERNE

Tidligere (?) AKP’ere med en fremtredende advokat i spissen har vært blant de flittigste til å kommentere 22.7. og saken mot  Anders Behring Breivik. Det er ikke så rart. Ingen har bedre forutsetninger for å forstå terroristen og det som har rørt seg i hans forvirrede hode enn nettopp de gamle AKP’erne!

Ennå har ikke alle glemt hvordan AKP (marxist-leninistene) på 70-tallet hyllet noen av historiens verste terrorister. Blant deres største helter var Stalin og Mao (det var mange flere!), som hadde flere titalls millioner menneskeliv på samvittigheten, i tillegg til å ha påført ytterligere titalls millioner mennesker de verste lidelser man kan tenke seg. Dette syntes AKPerne var så bra at de daglig gikk med buttons  med bilder av massemorderne og ikke bare ønsket, men arbeidet for, et tilsvarende regime i Norge og helst hele verden.

Mangelen på empati – evne til medfølelse – er blitt fremholdt som et viktig kjennetegn ved ABB og andre terrorister/massemordere. Vi som var politisk aktive på 70-tallet lot oss ofte forskrekke over hvor følelseskaldt de  norske AKPerne opptrådte når vi for eksempel konfronterte dem med lidelsene til millioner av uskyldige mennesker i Stalins og Maos arbeidsleirer/konsentrasjonsleirer. Svaret vi fikk var at dette var en nødvendig pris å betale for virkeliggjøringen av det fullkomne kommunistiske samfunn. En av mine AKP-venner i studietiden fortalte meg at jeg måtte regne med å bli hengt når revolusjonen kom. – Jeg vil personlig beklage det, men revolusjonen er viktigst, sa han.

Enkelte  AKPere drev med våpentrening for å forberede sin “væpna revvolusjon” mot det norske demokratiet og de vestlige verdier som de følte et så sterkt hat til.  De hadde sett lyset som ingen andre hadde sett, og på det grunnlag mente mange av dem at de i en gitt situasjon kunne ta seg til rette og eventuelt gjennomføre de verste terrordåder, slik deres åndsfeller i for eksempel Tyskland og Italia  (Baader Meinhof-banden og Rote Armé-fraksjon) gjorde. Et menneskeliv var ingenting verdt hvis det stod i veien for deres sinnssyke ideologi.

Så når gamle AKPere kommenterer terroristen  Breivik bør vi lytte. De vet virkelig hva de snakker om. Det er heller ikke vanskelig å høre dem, for de gamle tilhengere av diktatur og terror utgjør i dag en del av “intelligensiaen” i Norge og har inntatt nøkkel- og lederposisjoner i bl.a. mediene og kulturlivet. Knapt noen annen gruppe i vårt samfunn er så hørbar.

CARL JOHAN BERG

Leave a Comment

More from category

TRUMP HAR BEGÅTT EN  MAJESTETSFORNÆRMELSE
TRUMP HAR BEGÅTT EN MAJESTETSFORNÆRMELSE

  Skal man tro mediene gjør ikke USAs demokratisk nyvalgte president Donald Trump annet enn tabber. Men det [Read More]

DEN HISTORISKE LENINGRAD-ESKADREN I 1956
DEN HISTORISKE LENINGRAD-ESKADREN I 1956

  Året er 1956 og «Den kalde krigen» mellom Øst og Vest har blitt til en ubehagelig realitet i løpet av de [Read More]

ELITISME – UNDERKASTELSE – REVOLUSJON
ELITISME – UNDERKASTELSE – REVOLUSJON

Alle og enhver kan se at den utvikling Vesten har erfart etter 1990 har vært preget av stagnasjon. I USA er store [Read More]

PRESIDENT DONALD TRUMP SKAPER ENGASJEMENT
PRESIDENT DONALD TRUMP SKAPER ENGASJEMENT

Den 21. oktober 2015 ble Raymond Johansen (AP-ex SV) byrådsleder i Oslo. Han leder Oslos byråd utgått fra [Read More]

TRUMP’S GLIMRENDE OG KRAFTFULLE INAUGURATION SPEECH
TRUMP’S GLIMRENDE OG KRAFTFULLE INAUGURATION SPEECH

We the citizens of America have now joined a great national effort to rebuild our county and restore its promise for [Read More]

FINANSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)
FINANSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)

Finansministeren holdt en svært god tale i OMS. Det var som forventet. Hun unngikk å gå i dybden, og holdt seg til [Read More]

DONALD TRUMP
DONALD TRUMP

Den 11. januar holdt Donald Trump sin første pressekonferanse. Den ble dekket i nyhetssendingene. Dessuten dekket URIX [Read More]

FORSVARSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)
FORSVARSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)

Tradisjonen tro holdt Forsvarsministeren årets første tale i OMS. Det var fullt hus. Hun holdt seg til Langtidsplanen [Read More]

Insider

Archives