Et annerledes nettmagasin
Wednesday July 18th 2018

LANGTFRA SIKKERT AT 2015 BLIR ET GODT NYTT ÅR

armageddonVerden er i ferd med å avslutte et utfordrende år. Kina provoserer stadig sterkere de øvrige landene som omslutter Sør – og Øst-kinahavet. Russland føler at de territoriale tapene som fulgte etter Sovjetunionens fall (1990), kan sammenlignes med Tysklands tap etter Versailles-traktaten (etter WW1). Også den gang ble den tapende part tvunget ned i hengemyren som straff for sine misgjerninger, og resultatet ble som det ble (WW2). Muslimene har satt Midtøsten i brann, med IS som deres moderne form for inkvisisjon. Den arabiske våren har blitt til en iskald vinter slik denne nettavisen forutså fra første dag. Alle kristne forfølges i – og fortrenges fra – muslimske land. Den Norske Kirke hadde ikke et eneste ord å si om dette i julen. Dens uforbeholdne støtte går til muslimene i hjemtraktene til Jesus – som før. Flyktningstrømmene tiltar. Det nye jødehatet i Europa gjør at jødene drar til Israel, det siste bolverket i Midtøsten mot en tilsynelatende endeløs muslimsk galskap. Tyrkia ser ut til å kunne utvikle seg til et kalifat under president Recep Yayyip Erdogan. Nord-Korea fortsetter mot avgrunnen, mens verden håper på at regimet ikke trekker flere med seg utfor stupet. Pakistan er i ferd med å bli fullstendig talibanisert, med Hæren – og spesielt E-tjenesten – som mektig dirigent. Det synes bare å være et tidsspørsmål før terroristene får tak i atomvåpen. Det kan bety en virkelig menneskeskapt global oppvarming (på en klode som ikke har blitt varmere på de siste 18 år). Så la oss ta konklusjonen på forskudd: 2015 ser ut til å kunne bli et forferdelig år!

I stort ser det ut til at Vesten har bestemt seg til å kverke de sunni-muslimske krigerne i IS med allierte luftangrep og shia-muslimske bakkestyrker. Det blir trolig mislykket. USAs allierte på luftangrepssiden omfatter det sunni-muslimske Saudi-Arabia, som ellers støtter sunni-muslimske terrorgrupper og sunni-muslimske moskeer verden over. Shia-muslimske Iran kan se på utviklingen med en viss tilfredshet, mens sunni-muslimske Tyrkia ikke riktig kan bestemme seg for om kurderne eller IS er den største fienden. I Syria kjemper et utall muslimske terroristgrupper mot hverandre. Ingen mangler våpen og ammunisjon. Muslimer med norsk pass verver seg i hopetall for å kjempe for IS. Her på berget diskuterer de vanlige venstrevridde grupperingene hvordan man skal organisere hjelpen for å kunne gjenintegrere disse fremmedkrigerne i samfunnet når (hvis) de kommer tilbake til Norge. De overser fullstendig at disse krigerne aldri har vært integrert i samfunnet. De overser videre at innvandrere som ikke lar seg assimilere, ikke kan integreres i samfunnet. Det gjelder praktisk talt alle muslimer. Derfor må den fremmedkulturelle innvandringen til Norge reduseres til et minimum. Og blant annet derfor må Norge ut av EØS-avtalen/SCHENGEN. En vektig grunn som kommer i tillegg er at EU er en kaosorganisasjon med sterke autoritære trekk. EU styrer mot sin egen oppløsning, med mindre den gir opp overnasjonale bindinger og euroen.

Nå har de innvandringsvennlige partiene i Sverige («Innvandringsalliansen») blitt enige om å samarbeide for å isolere Sverigedemokraterna (SD), et parti som foreløpig representerer over 15 prosent av svenske velgere. SD blir dermed det eneste reelle opposisjonspartiet i Riksdagen. Aftenposten (28/12) viser den samme nedlatende forakt for SD som de innvandringsvennlige partiene i Riksdagen. Avisen hevder at isoleringen av SD (over 15 prosent av velgerne) er bra siden det umodne partiet ikke har tatt et oppgjør med sin fortid. I dagens utgave av Aftenposten (29/12) fortsetter utenriksredaksjonens venstrevridde Mona W. Claussen på den samme galeien. Aftenposten glemmer behendig at ingen av de politiske partiene i Sverige har tatt et oppgjør med sin nazistiske fortid (les Staffan Thorsells bok “Mein lieber Reichskanzler!».  For å spøke med noe som det egentlig ikke bør spøkes med: Dersom svenskene ikke gir sin støtte til SD for å bringe Innvandringsalliansen til fornuft, kan vi i årene før 2022 få se sosialisten Stefan Løfven og den «konservative» Anna Kinberg Batra konkurrere om å bli Sveriges første kalif (deretter vil trolig utenlandske muslimer med svensk pass overta «verdigheten»). Valget i 2018 vil vise hvilken vei vinden blåser.

Norge går inn i det nye året med en svak krone som de fleste analytikere tror vil være til berikelse for Norge. Og det kan komme godt med. Som de fleste har observert er Utenriksdepartementet (UD) nå i praksis en avdeling av Norges Røde Kors. UD har et årlig budsjett på 32 milliarder kroner. 80 prosent av dette går til utviklingshjelp. Og det meste av den går som kjent til understøttelse av muslimske terroristgrupper (som Hamas), korrupte despoter, døråpneraktiviteter for norske «statsbedrifter» (Telenor, Statoil og Statkraft) og prosjekter som i alt vesentlig blir mislykkede. Det finnes muligens unntak. Utenriksministeren selv kaster stort sett bort sin tid i luften mellom kriserammede land der han i 2014 har kastet 1,8 milliarder av skattebetalernes penger etter all verdens nødstedte. Han får naturligvis stor applaus fra de tusener av mennesker som er lønnet i den norske hjelpeindustrien. Den gamle tesen var: I utenrikspolitikken gjelder kun egeninteresser. Det blir vanskeligere og vanskeligere å se hvordan dagens utenrikspolitikk tjener norske – og nordmenns interesser.

Høyre og FrP har falt ganske drastisk på meningsmålingene mot slutten av året. Finansministeren mener, som mange, at dette primært skyldes at regjeringens gode og sosiale statsbudsjett ble underkommunisert i en slik grad at Ola Dunk tror på sosialistene propaganda som går ut på at hele budsjettet er laget for å ta fra de fattige og gi til de rike. Men Høyre og FrP ser her kanskje bort fra at de dårlige meningsmålingene også kan være riktig mange nordmenns straff for at de to partiene frarøvet en hel ungdomsgenerasjon gleden av et vinter-OL. Folk, særlig på Østlandet, glemmer ikke dette så lett. Ei heller at det norske NEI medfører at angjeldende vinter-OL går til en diktaturstat. Det som imidlertid er mest synd er at Arbeiderpartiet, som ikke har levert noe som helst konstruktivt etter valget, kan nøye seg med å sitte på gjerdet og le av Høyre/FrP-regjeringen, mens Ola Dunk belønner partiet på meningsmålingene.

I Oslo svikter Raymond-trikkene katastrofalt. De er oppkalt etter Raymond Johansen som var ansvarlig for innkjøp av et utall trikker fra Italia som ikke tåler en norsk vinter. Fabian Stang kan IKKE tape ordførerverdigheten til Raymond Johansen. Og det er selvsagt langt flere grunner til det enn trikkeskandalen. En av grunnene er at Fabian er en fremragende ordfører. Og som vi vet: If it ain’t broke, don’t fix it!

Den verste «julesangen» i 2014 var «Blir det jul hos aille no?». Den var imidlertid for ingenting å regne mot Knut Arild Hareides (KrF)  og Geir Lippestads (AP) tåredryppende og tragiske romjulshistorier fra privatlivet. Lippestad fortsatte med en klebrig bekjentgjørelse av sine familiemedlemmers nazistiske fortid (trolig for å komme dem i forkjøpet som nå er i ferd med å stikke nesen ned i Riksarkivet). Valgkampen er i gang! Se og Hør: Vær parat!

Den beste oppsummeringen  over året som gikk stod Aftenposten for (27/12). I Are Kalvøs årskavalkade over ting han nesten ikke husker, skriver han blant annet følgende: “Petter Northug køyrde i fylla. Mange skreiv om det i avisene. Dei fleste var imot”.

Et par av mine nyttårsønsker er at vi prioriterer velferden for gamle på sykehjem foran minkens. Det andre, i denne omgang, er at vi får en drastisk nedgang i antall politisk korrekte nordmenn.

Av Steinar R. Paulsen

 

Leave a Comment

More from category

VÅRT LAND OG HELGE SIMONNES BRINGER PRESSESTØTTEN I VANRY
VÅRT LAND OG HELGE SIMONNES BRINGER PRESSESTØTTEN I VANRY

Redaktøren i den såkalte «kristne» avisen Vårt Land, Helge Simonnes, har ofte vært fortørnet på kollegaene [Read More]

REGJERINGEN MÅ IKKE HAVNE I NYGAARDSVOLDS FOTSPOR
REGJERINGEN MÅ IKKE HAVNE I NYGAARDSVOLDS FOTSPOR

Statsminister Johan Nygaardsvold ledet en regjering som ble en katastrofe for Norge den 9. april  1940. Forsvaret var [Read More]

AFTENPOSTEN KAN KUNSTEN
AFTENPOSTEN KAN KUNSTEN

Den tidligere Høyre-avisen Aftenposten ansatte en ex-AKP m.l.er som sjefredaktør og mistet meg og mange andre [Read More]

KLIMAFORVIRRINGEN
KLIMAFORVIRRINGEN

Jeg referer til min forrige artikkel i disse spalter «Ti vedtatte villfarelser og løgner». Jeg har fått mange [Read More]

NYNORSKEN STYRER MOT UNDERGANGEN
NYNORSKEN STYRER MOT UNDERGANGEN

I en felles pressemelding fra april dette året jubler Kringkastingsringen, Noregs Mållag og Norsk Målungdom over den [Read More]

AVIS ELLER ANNONSEBLEKKE?
AVIS ELLER ANNONSEBLEKKE?

Er Aftenposten en avis eller en annonseblekke? Søndag 2.juni 2013 besto avisen av 200 sider – en hoveddel, en [Read More]

DYLAN – STØRST I VÅR TID!
DYLAN – STØRST I VÅR TID!

Mira er en stjerne som kommer, lyser litt og blir borte, skrev en kjent forfatter. Og dette er vel skjebnen til de [Read More]

Insider

Archives