Et annerledes nettmagasin
Wednesday July 18th 2018

SKADESKUTT HJORT & CO

islamI 1940 ble Norge hærtatt av Tyskland. Uten forkleinelse for de mange gode nordmenn som kjempet mot overfallsmakten, var det utrolig mange nordmenn som gikk over til fienden. Quislingene var der allerede fra før det strategiske overfallet den 9. april 1940, mens mange hoppet over etterpå (Norsk Hydro gikk aktivt inn på tysk side allerede fra 19. april 1940). De trodde trolig fullt og fast at Tyskland ville seire. Dette er uhyggelig godt dokumentert i bøker som «Dømmer ikke» (Oliver Langeland), «Æresordet»/»Svaret» (Tor Bomann-Larsen), «Nådeløse nordmenn» (Eirik Veum) og «Norske krigsprofitører» (Anette H. Storeide). Den tyske invasjonen varte i 5 år. Nå står vi overfor en ny alvorlig trussel. Igjen er det nordmenn som har valgt feil side i sivilisasjonskrigen, Godhetstyrannene står på invasjonsstyrkens side. Kirkens godhetssosialister har gitt dem sin velsignelse.

Det er et massivt flertall i det norske folk som mener at flyktningstrømmen må stanses. Det er fordi det samme flertallet ønsker å beholde velferdsstaten, en god økonomi for landet og en høyest mulig levestandard for folk flest. Velgerne vet nå at alt dette står i fare. Høyre/FrP-regjeringen deler denne situasjonsbeskrivelsen. Det gjør også (innerst inne og i alt vesentlig) Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Venstre. Det at de øvrige partiene ikke har tatt denne virkeligheten inn over seg er en av de mange gode grunnene til å vurdere om sperregrensen bør heves for å hindre at et lite mindretall skal gjøre et stort flertall styringsudyktig. Regjeringen må vise handlekraft og har satt Sylvi Listhaug, en av våre mest dugelige statsråder, på saken. Siden hun tilhører FrP er hun et mobbeobjekt for landets ledende medier (alle) og noen fremtredende opposisjonspolitikere. For manipulerende politikere uten ryggrad (det er riktig mange av dem) er mobbingen av FrP og Sylvi Listhaug viktigere enn å verge Norge. Til alle tider har alle velgere visst at den regjering som ikke evner å passe på eget land og folk har tapt sin berettigelse. Det vet regjeringen. Det vet også regjeringens motstandere.  Mange føler dessuten nå at godhetstyrannene utenfor den partipolitiske arena får altfor sterk innflytelse på myndighetene. Kirkens ledelse (som ikke representerer kristenfolket) er en av dem.  Deres hang til dialog, ubesluttsomhet og ballespark til ansvarlige myndigheter er bunnløs.

Innvandringstsunamien bør stoppes umiddelbart ved at grensene stenges og deretter voktes effektivt. Det kan Norge gjøre med hjemmel i folkeretten. Det kan også de øvrige nasjonalstatene i Europa gjøre i henhold til folkeretten, selv om Brussel-diktaturet svinger pisken. Til tross for at Merkel har tatt et ørlite rev i seilene, strømmer det 2000 muslimer inn i Tyskland hver dag. Gideon Rachman i Financial Times tror at innvandrernes kultur til sist vil vinne frem i Europa (når skal europeiske kvinner våkne til kamp for sine friheter mon tro?). Nå foreslår han i sin avis (26/1) at Tyskland bør tilby Hellas gjeldsreduksjoner mot at landet setter opp store flyktningleirer (slik det ble gjort etter den 2. verdenskrig) som finansieres av det internasjonale samfunn, der flyktningene tas vare på inntil de kan dra hjem. Han mener at stemningen blant tyske politikere og tyske velgere nå er slik at de vil akseptere store gjeldsreduksjoner for å kunne stoppe den store innvandringsflommen.

Blant de mange som har behov for å angripe regjeringen og – naturligvis – Sylvi Listhaug, er den tidligere høyreordføreren i Tromsø (han som måtte gå på grunn av naive feilvurderinger), nemlig Jens Johan Hjort. Han må være skikkelig såra og vonbroten over egen skjebne. KrF-leder Knut Arild Hareide og hans godhetsvenn Audun Lysbakken (SV) jubler over «bekymringsmeldingen» fra den skadeskutte Hjort som rasler med ordførerkjedet fra Høyres skammekrok (Klassekampen 26/1). Det nevnte trekløveret står ikke alene. De har faktisk en trofast venneflokk som blant riktig mange andre omfatter Martin Kolberg (AP), som nå angriper FrP med en inderlig utøst humanisme som vikarierende motiv, TV-dronningen Ingunn Solheim (hun som aldri lar en debattant fra FrP fullføre en setning eller et resonnement), Andreas Hompland i Dagbladet, foreningen for sosialistiske biskoper og Hilde Frafjord Johnsen, ministeren som var veldig lei seg da hun ble deportert fra regjeringen til FN i 2005, men som nå har gjort comeback som generalsekretær i KrF.

De som har lest foranstående ser at jeg trekker sammenligninger mellom den tyske invasjonen i 1940 og den «muslimske invasjonen» som vi står overfor i dag, og dessuten bruker uttrykk som «innvandringstsunami» og «sivilisasjonskrig». Noen blir helt sikkert provosert av dette. Men jeg skriver ikke slik for å provosere. Jeg skriver slik for å beskrive virkeligheten i klartekst. Vi vet alle at de muslimske flyktningene som innvilges opphold i Norge vil koste norske skattebetalere mangfoldige milliarder i årene fremover. Våre optimistiske nyliberalister ser kun innvandrere som en bra fri flyt av (billig) arbeidskraft («få dem i jobb»), på samme måten som de ønsker fri flyt av varer og tjenester. I deres enøyde verden ser de bort fra de eksplosive religions – og kulturforskjeller som den muslimske innvandringen fører med seg. Og vår religion og kultur er allerede på vikende front. Islam er på fremmarsj. Det å bære et kors som smykke er problematisk på visse arenaer, der bruk av niqab og burka er helt akseptabelt. Bilder av smågriser, som før prydet veggene på sykehus og i barnehaver, er fjernet. Lettkledde norske piker blir benevnt som horer (på norsk, men helst på arabisk). Halal-mat kryper inn i kostholdet i Forsvaret, i barnehavene og i fengslene. På enkelte skoler må gutter og piker svømme til forskjellige tider. Når det arrangeres julegudstjenester for skolebarn, må elevene ha foreldrenes skriftlige samtykke for delta i Kirken. Bombemannen Lars Gule har foreslått at nordmenn holder seg vekk fra alkohol under julebords-feiringer, for å ikke støte sarte tilstedeværende muslimer. De som tror at en muslimsk gutt kan gifte seg med en norsk pike uten at hun konverterer til islam har rett, selv om et slikt arrangement nok er tungt å fordøye for guttens familie. De som tror at en muslimsk pike kan gifte seg med en norsk gutt uten at gutten konverterer til islam tar feil. Og dersom hun konverterer til kristendommen (eller annen religion) mister hun livet. Da en horde unge muslimske menn trakasserte unge kvinner sist nyttårsaften i Tyskland og Sverige, holdt Stockholm-politiet fakta skjult for å skåne muslimene fra svenskenes vrede. Det gikk dårlig! En fransk professor som gjestet Norge i 2014 fortalte indignert at i hans landsby utenfor Paris var det nå politisk ukorrekt å spise svinekjøtt, som har vært en viktig del av fransk matkultur fra tidenes morgen. Den samme professoren fortalte at mens de tidligere hadde et antall kjøttbutikker i landsbyen, var det da (2014) kun en som ikke var overtatt av muslimene. For å fortsette sørover: For et par dager siden, nærmere bestemt den den 25. januar, møttes Irans president Hassan Rouhani (shia-muslim) og Italias statsminister Matteo Renzi (kristen) i Roma. Deler av toppmøtet ble holdt ved ett av kapitolmuseene i Roma. Da de to holdt en pressekonferanse under statuen av Marcus Aurelius, var nakne statuer i nærheten tildekket, ifølge The Guardian. En talsmann for museet sier at alle beslutninger rundt seremonien ble tatt av statsministerens kontor. Det har ikke vært noen mangel på advarsler om at islam sniker seg inn i Europa, selv om våre politikere (og resten av Europas politikere) har vært mest opptatte med å angripe dem som har kommet med advarslene: Det er tid for fordypning (bøker og artikler) av blant andre Oriana Fallaci, Hege Storhaug, Ayaan Hirsi Ali og Hallgrim Berg. Start med Fallacis «Sinnet og stoltheten» og «Fornuftens styrke». Deretter Bergs «Amerikabrevet: Europa i fare». Så Ayaans «Nomade». Avslutt med Hege Storhaugs superselgende «ISLAM: Den 11. landeplage».

Av Steinar R. Paulsen

 

One Comment for “SKADESKUTT HJORT & CO”

  • Alf Glad says:

    Et sørgelig resyme av dagens situasjon,som bare gjenspeiler vår manglende evne til å beholde og håndhevde våre grenser når uønskede invaderer våre grenser.
    Grensene er der ,- de kan stenges/kontrolleres men det fordrer politisk vilje
    og mot.
    Alf Glad


Leave a Comment

More from category

TRUMP HAR BEGÅTT EN  MAJESTETSFORNÆRMELSE
TRUMP HAR BEGÅTT EN MAJESTETSFORNÆRMELSE

  Skal man tro mediene gjør ikke USAs demokratisk nyvalgte president Donald Trump annet enn tabber. Men det [Read More]

DEN HISTORISKE LENINGRAD-ESKADREN I 1956
DEN HISTORISKE LENINGRAD-ESKADREN I 1956

  Året er 1956 og «Den kalde krigen» mellom Øst og Vest har blitt til en ubehagelig realitet i løpet av de [Read More]

ELITISME – UNDERKASTELSE – REVOLUSJON
ELITISME – UNDERKASTELSE – REVOLUSJON

Alle og enhver kan se at den utvikling Vesten har erfart etter 1990 har vært preget av stagnasjon. I USA er store [Read More]

PRESIDENT DONALD TRUMP SKAPER ENGASJEMENT
PRESIDENT DONALD TRUMP SKAPER ENGASJEMENT

Den 21. oktober 2015 ble Raymond Johansen (AP-ex SV) byrådsleder i Oslo. Han leder Oslos byråd utgått fra [Read More]

TRUMP’S GLIMRENDE OG KRAFTFULLE INAUGURATION SPEECH
TRUMP’S GLIMRENDE OG KRAFTFULLE INAUGURATION SPEECH

We the citizens of America have now joined a great national effort to rebuild our county and restore its promise for [Read More]

FINANSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)
FINANSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)

Finansministeren holdt en svært god tale i OMS. Det var som forventet. Hun unngikk å gå i dybden, og holdt seg til [Read More]

DONALD TRUMP
DONALD TRUMP

Den 11. januar holdt Donald Trump sin første pressekonferanse. Den ble dekket i nyhetssendingene. Dessuten dekket URIX [Read More]

FORSVARSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)
FORSVARSMINISTEREN I OSLO MILITÆRE SAMFUND (OMS)

Tradisjonen tro holdt Forsvarsministeren årets første tale i OMS. Det var fullt hus. Hun holdt seg til Langtidsplanen [Read More]

Insider

Archives